Mirai no Mirai

Mirai

A város egy csendes sarkában a négyéves Kun Oota elkényeztetett életet élt egyedüli gyermekként szüleivel és a család kutyájával, Yukóval. De amikor új kishúga, Mirai hazaérkezik, az ő egyszerű élete a feje tetejére áll; hirtelen már nem csak róla szól minden. A hisztijei és zsörtölődései ellenére Mirai látszólag mostantól szülei minden szeretetének tárgya. Hogy segítsen neki alkalmazkodni ehhez a drasztikus változáshoz, Kun egy rendkívüli időutazásra indul, ahol találkozik családja múltbeli, jelenlegi és jövőbeli énjével, miközben megtanulja, hogy mit jelent nemcsak egy család részének lenni, hanem azt is, hogy mit jelent idősebb testvérnek lenni.

MEGTEKINTÉS: 77
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2018-07-20
STÚDIÓ: Studio Chizu
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 0+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Ismeretlen
FELTÖLTVE: 2024-06-30 20:02:45
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.