Full Metal Panic? Fumoffu

Sosuke és Chidori története folytatódik. Sosuke feladata továbbra is az, hogy megvédje a lányt. A különbség csak annyi, hogy most nincsenek elleségek. De ez persze nem akadály az erősen paranoiás Sokuke számára. Ha levelet talál a cipős szekrényben, akkor a biztonság kedvéért felrobbantja. Persze a levél csakis egy orgyilkostól származhat, így hát egész nap lesben áll az iskola kertjében. Hatalmas plüssmedve jelmezben rohangál, hogy „észrevétlenül” figyelhesse meg Chidorit. Persze a diáktanács ügyeiben is részt kell vennie, amit a maga módján meg is tesz. Kiképzi például az iskola jámbor rögbi csapatát. Az más kérdés, hogy kiképzés után már nem lesznek azok. Az alapszituáció tehát adott. A poénok is szép számmal csattannak el, ahogy Chidori pofonjai is Sosuke képén. A sorozat végül tragikus fordulatot vesz, mikor egy biológiai fegyver szabadul ki az osztályteremben. Az már kérdés, hogy a tartályban lévő baktérium mire is veszélyes valójában...

MEGTEKINTÉS: 23,429
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2003-08-26
STÚDIÓ: Kyoto Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Skyon
FELTÖLTVE: 2022-06-23 10:34:02
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.