Tokyo Ghoul 2.évad

Tokyo Ghoul √A

Ken Kaneki végre elfogadta azt a szörnyeteg, húsevő részét, amitől oly sokáig félt és megvetett. Miután megszökött a fogságból és a kínzásokból, Kaneki csatlakozik az Aogiri Tree - ahhoz a harcias ghoul szervezethez, amely elrabolta őt, ami arra készteti barátait, hogy megkérdőjelezzék valódi indítékát és hűségét. Ahogy a kormány és a ghoulok közötti feszültség egyre nő, a Ghoulok Elleni Bizottság, a kormány ghoul-ellenes szakosított ügynöksége fokozza erőfeszítéseit, hogy teljesen megtisztítsa Tokiót a ghouloktól. Ez veszélyezteti Kaneki barátainak és egykori bajtársainak - az Anteiku kávézó ghouljainak - átmeneti békéjét. A veszélyes helyzet tudatában Kaneki számos csatával néz szembe, amelyek során értékes, múlandó emberségét teszi kockára.

MEGTEKINTÉS: 235,503
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2015-01-09
STÚDIÓ: Studio Pierrot
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Naruto-Kun.Hu
FELTÖLTVE: 0000-00-00 00:00:00
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.