Yuusha, Yamemasu: Ova

Yuusha, Yamemasu: Kenshuu Ryokou wa Mokuteki wo Miushinau na

Miután a legerősebb Hős, Leon Demonheart megsemmisítő vereséget mér a Démonkirálynő Echidna seregeire, és ezzel megteremti a világában a békét, meglepetten tapasztalja, hogy az általa védelmezett emberek ahelyett, hogy ünnepelnék őt, mind elfordulnak tőle és megpróbálják eltenni láb alól, mivel már nincs szükségük többé a Hősre. Egyéb alternatíva híján Leon úgy dönt, csatlakozik az ellenséghez, és megpályáz egy tanácsadói állást Echidna megtépázott démonseregében. Miközben megpróbálja helyrehozni mindazt, amit ő maga rombolt le, hősünk egy teljesen új oldalról ismeri meg egykori riválisát és az ő démon hadvezéreit.

MEGTEKINTÉS: 9,790
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2022-06-24
STÚDIÓ: EMT Squared
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 2/2
FORDÍTÓ: AstaroSub
FELTÖLTVE: 2022-06-24 23:19:05
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.