Kami nomi zo Shiru Sekai

The World God Only Knows

Mindenkinek megvan a maga kis hobbija… Katsuragi Keima-nak a Bishoujo játékok. Keima minden idejét ezekkel a játékokkal tölti el. Még az órákon is csak játszik, a tanárait pedig már kikészíti, mert annak ellenére, hogy nem figyel az órákon, kitűnő tanuló. Egyetlen hús-vér női lény sem tudja felkelteni az érdeklődését… nem érdekli a valóság. Az iskolában egy otamegane-ként ismert (egy kis szó összerántás az otaku és a meganéből), ami annyit takar, hogy "egy kis pancser szemüvegben". De van egy másik oldala… az interneten a játék világ Istenének tartják, azt mondják bármilyen 2D-s lányt képes meghódítani. Egy nap üzenete érkezik, amiben felkérik, hogy hódítson meg egy lányt, ha képes rá. Válassza egyértelműen igen volt. De igazából ez egy szerződés volt, ahol nem szerepelt apró betűs rész…: Össze kell gyűjteni az elveszett lelkeket, amik megszöktek a pokolból és női szívekben rejtőznek el. A cél hogy Keima meghódítsa a szívüket és egy csókkal kiűzze a lelket. Ebben segítségére lesz egy démon lány, Elsea de Lute Ima vagyis Elci. Természetesen Keima felvilágosítja Elcit, hogy még kézen fogva se járt egy lánnyal se… nem hogy megcsókolta volna. Ez viszont tragikus, mert a szerződés be nem teljesítése esetén Keima és a démon is elveszíti a fejét! Keima keresztet vet és elkezdi összeírni a játékokat, amiket még végig akar játszani mielőtt meghalna, de Elci valahogy meggyőzi, hogy legalább próbálja meg! Vajon az Isteni Keima a valóságban meg tud hódítani egy lányt?

MEGTEKINTÉS: 10,489
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2010-10-07
STÚDIÓ: Manglobe
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Naruto-Sein Team
FELTÖLTVE: 2022-06-25 15:26:04
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.