Kami nomi zo Shiru Sekai: Megami-hen

The World God Only Knows: Goddesses

Katsuragi Keima éli továbbra is mindennapjait a való világot teljesen kizárva, "elmenekülve" a dating sim (randiszimulációs játékok) világába. Ám ezúttal nehéz feladatot szabott ki a sors számára. Míg eddig azzal volt elfoglalva, hogy magába bolondítsa az adott lányt, ezzel kiűzve a pokolból szökött gonosz lelkeket a szívükből, most Istenségeket kell keresnie. Diana, az egyik korábban meghódított lány, vázolja fel Keima-nak a helyzetet, miszerint a közelében az eddig meghódított lányokban lakoznak a testvérei, az Istennők, és emlékeznek a hódításra. Ekkor jön a nehézség. Kanon (az egyik 1. évad során meghódított lány) bevallja Keima-nak, hogy emlékszik mindenre és még mindig szereti, így a benne lakozó Istenség, a szerelem erejétől visszanyeri erejét. Csakhogy a régi pokolból egy Vintage nevű szekta vissza akarja állítani a régi poklot, és ennek érdekében meg kell ölniük az összes Istenséget. Kanon az első áldozat, akit leszúrnak, de még megmenthető, aminek az időtartama maximum egy hét. Keima-nak tehát meg kell keresnie a maradék 4 Istenséget ezen időn belül, újra meg kell hódítania, és ki kell hoznia belőlük az Istenséget...

MEGTEKINTÉS: 2,671
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2013-07-09
STÚDIÓ: Manglobe
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: SaiyanRivals
FELTÖLTVE: 2022-06-25 15:35:14
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.