Youjo Senki

Saga of Tanya the Evil

Az európai frontvonalon mindenki ismeri és rettegi a szőke hajú, kék szemű és porcelánbőrű máguslányt, Tanya von Degurechaffot, aki 10 éves kora ellenére egy egész hadosztálynak parancsol. Azt azonban senki nem tudja, hogy Tanya előző életében egy érzéketlen és számító japán irodista volt, aki magára vonta egy magát istennek nevező, rejtélyes teremtény haragját, majd ebben az alakban született újjá egy alternatív múltban. De még új külleme sem akadályozhatja meg a mindenkitől eredményeket váró, kizárólag a saját (immáron katonai) karrierje építésével foglalkozó hősünket abban, hogy a legrettegettebb mágus legyen a birodalmi hadsereg soraiban.

MEGTEKINTÉS: 40,668
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2017-01-06
STÚDIÓ: Nut
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: AnimeAddicts
FELTÖLTVE: 2022-08-07 20:42:07
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.