Inuyashiki

Inuyashiki: Last Hero

Ichirou Inuyashiki egy 58 éves családapa, aki nehéz időszakon megy keresztül az életében. Bár gyakori hátproblémái fájdalmasak, semmi sem fáj annyira, mint a közöny és az ellenszenv, amelyet felesége és gyermekei érez iránta. Ennek ellenére Ichirounak mégis sikerül vigaszt találnia Hanakóban, egy elhagyott Shiba Inuban, akit örökbe fogad otthonába. Élete azonban rosszabbra fordul, amikor a fizikális vizsgálat során kiderül, hogy Ichirou gyomorrákja van, és már csak három hónapja van hátra; noha igyekszik erős lenni, családja érdektelensége érzelmi összeomlást okoz. A közeli mezőre futva Ichirou átöleli a kutyáját, és sír – egészen addig, amíg észre nem vesz egy furcsa alakot, aki előtte áll. Hirtelen erős fény jelenik meg, és Ichirou-t beburkolja a füst és a por. Amikor magához tér, rájön, hogy valami nem stimmel – gépesített fegyverként született újjászületett, korábbi énjének bőrét viselve. Bár kezdetben megdöbbent, az együttérző Ichirou azonnal felhasználja újonnan felfedezett erejét, hogy életet mentsen, egy kedves cselekedetet, amely boldogsággal és új reménnyel tölti el. E furcsa hatalmak eredete azonban továbbra is tisztázatlan. Ki volt a titokzatos figura a robbanás helyszínén, és vajon olyan kedvesek-e, mint Ichirou, amikor a veszélyes ajándék felhasználásáról van szó?

MEGTEKINTÉS: 14,030
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2017-10-13
STÚDIÓ: MAPPA
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 11/11
FORDÍTÓ: AnimeAddicts
FELTÖLTVE: 2022-08-10 10:28:10
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.