Berserk: 1. Film: Ougon Jidai-hen I - Haou no Tamago

Berserk: The Golden Age Arc I - The Egg of the King (Berserk: Ougon Jidai-hen I - Haou no Tamago)

Történetünk főhőse Guts, aki egy erős és rettenthetetlen harcos, hatalmas kardjával együtt tekintéllyel bír a harcmezőn. Guts sokáig magányosan vándorolva éli mindennapjait. Mígnem találkozik valakivel, aki teljesen megváltoztatja az életét. Ez a valaki pedig nem más, mint Griffith, a Héják Bandájának vezetője, ami egy zsoldoshadsereg. Griffith egy igazi vezető egyéniség és természetesen mindenki kedveli és tiszteli erejét. Zsoldoshadserege is igen nagy tekintélynek örvend, ami hatalmas erőfölényüknek köszönhető. Ezért hát nem is véletlen, hogy Griffith felfigyel Gutsra egy párbaj során és felajánlja neki, hogy csatlakozzon a Héjákhoz. Azonban Gutsnak nem nagyon tetszik az ötlet, de Griffith egy pillanatra sem hátrál meg az erős és nehézfejű férfival szemben. Sőt, le is győzi a párbajban, amit Guts provokált ki. Ezért hát rettenthetetlen főhősünk kénytelen csatlakozni a Héjákhoz, ahol a későbbiekben sok bajtársra és barátra tesz szert. De azonban egész más érzésekkel is szembesülnie kell, ami Cascához, a hadsereg egyetlen női tagjához fűződik. Valamint Griffithhez fűződő kapcsolata is egyre csak változik, hiszen az ezüstös hajú vezérünknek nem kevesebb az álma, mint egy saját ország létrehozása. Viszont álmai mellett nagyon fontosnak talál még valamit, ami nem más, mint egy nyakában lógó, Behelit nevű medál. Ezt a medált egy öreg jósasszonytól kapta még évekkel ezelőtt. Az a legendája, hogy a medál viselőjének sorsa, hogy a saját húsával és vérével fizetve markában tarthatja az egész világot...

MEGTEKINTÉS: 8,298
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2012-02-04
STÚDIÓ: Studio 4°C
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: AnimeAddicts
FELTÖLTVE: 2022-09-10 11:18:58
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.