Toaru Majutsu no Index 3.évad

A Certain Magical Index III

A szereplők megmaradtak, ahogy a színészeik is, és összességében ennyi idő után a végeredmény annyira nem lett rossz, mint mondják. A szereplőgárda bővült, a történetüket egész jól vezették. Maga a történet pontosan ott folytatódik, ahol abbamaradt, megtudhatjuk, milyen hatása lett a Kazakiris ügynek, hogy milyen fegyvere van az angoloknak, hogy ki mozgatja a szálakat Olaszországban és még Oroszországba is ellátogatunk. Külön kiemelném Acceleratort, ahogy szép lassan rájön, milyen fontos is neki Last Order, illetve Misakát, aki lassan megérti, mit is jelentenek a Touma iránti érzései. A titkokról lehull a lepel és szereplőink hamarosan egy világméretű csatatéren találják magukat.

MEGTEKINTÉS: 9,087
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2018-10-05
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 26/26
FORDÍTÓ: HunravelSub
FELTÖLTVE: 2022-10-09 21:11:37
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.