No Guns Life

Juuzou Inuinak, a volt katonának egy kérdése van: ki változtatta őt kiborgá és törölte az emlékeit? A háború után az Extended nevű kiborg katonákat leszerelték. Juzo Inui is egy ilyen katona, akinek testét átalakították és fejét hatalmas fegyvere cserélték! Mivel nem emlékezett korábbi életére - vagy arra, hogy ki cserélte le a fejét, és miért - Inui a város sötét utcáin dolgozik Resolverként, aki az Extendedekkel kapcsolatos ügyekre szakosodik. Amikor egy Extended jelenik meg Inui irodájában - a Biztonsági Iroda elől menekülve egy elrablott gyerekkel, segítséget kérve -, Inuinak csak ki kellett volna dobnia a srácot. De Inui hűsége egy Extended testvérhez ráveszi őt a munka elfogadására. A gyermeket biztonságban tartani nem lesz könnyű, mivel úgy tűnik, hogy mindenki őt akarja, az utcai punkoktól a Berühren mega-vállalatig, akik egy speciális ügynököt küldtek ki, aki pontosan tudja, hogyan kell elintézni egy Extendedet ...

MEGTEKINTÉS: 6,610
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2019-10-11
STÚDIÓ: Madhouse
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Marci19941205
FELTÖLTVE: 2022-10-27 18:41:48
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.