Urusei Yatsura (2022)

Urusei Yatsura

A kéjsóvár Moroboshi Ataruról nem sok említésre méltó dolog derül ki, viszont rendkívüli balszerencséje miatt úgy kilóg, mint a szarvak az idegenek fejéből. Amikor a Földet egy Oni nevű idegen megszállókból álló flotta fenyegeti, Atarut választják ki, hogy képviselje az emberiséget az ellenül lévő párbajban. Ritka nagy szerencse Ataru számára, hogy a párbaj valójában csak egy fogócska, és hogy az ellenfele Lum, az Oni vezetőjének lánya, aki személyes méltóságát a győzelem fölé helyezi - Ataru ezt úgy tudja meg, hogy elveszi Lum bikinifelsőjét, és ezzel együtt a győzelmet. A szerencsétlenség azonban ismét közbeszól, amikor Lum összetéveszti Ataru ígéretét, hogy feleségül veszi barátnőjét, Miyake Shinobut, és úgy dönt, hogy mégsem olyan rossz ötlet ez. Idegen hercegnőként befolyását kihasználva, összeköltözik a férfival. Atarunak szembe kell néznie nőcsábász szokásainak következményeivel, és egyensúlyoznia kell a Shinobuval való megromlott kapcsolata között. Ugyanakkor, Lumot is boldoggá kell tennie úgy, hogy közben minden nővel flörtölnie kell, akivel csak találkozik.

MEGTEKINTÉS: 18,739
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2022-10-14
STÚDIÓ: David Production
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 23/23
FORDÍTÓ: Mirai-FanSub
FELTÖLTVE: 2022-11-17 22:39:02
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.