Ranpo Kitan: Game of Laplace

Rampo Kitan: Game of Laplace

Az látszik, hogy csak egy átlagos nap után a középiskolás diák, Yoshio Kobayashi felébred az osztálytermében, hogy rémisztő felfedezést tegyen: tanára megcsonkítva fekszik, és Yoshio épp a bűntény elkövetésére használt eszközt tartja a kezében. Annak ellenére, hogy eleinte megdöbbentő számára ez a helyzet, a kíváncsi és közömbös Yoshio titokban örül annak, hogy rá akarják fogni a bűncselekményt. Szenvedő barátja, Souji Hashiba szívesen segít neki, és együtt elszántan bizonyítani akarják Yoshio ártatlanságát. Emellett Kogorou Akechi, egy zseniális középiskolai detektív megjelenik a bűntény helyszínén, hogy kivizsgálja az esetet, és amikor Kogorou találkozik a bűnösnek vélt fiatalemberrel, azonnal intenzív érdeklődés alakul ki köztük. Kobayashi szeretne Akechi bűnügyi megoldó világába belépni segédjeként, és Akechi eltökélt abban, hogy megnézze, hogy az lelkes fiú képes-e felvenni a kihívást.

MEGTEKINTÉS: 2,319
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2015-07-03
STÚDIÓ: Lerche
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 11/11
FORDÍTÓ: Amori-senpai
FELTÖLTVE: 2023-03-24 21:14:20
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.