Kannazuki no Miko

Destiny of the Shrine Maiden

A Kannazuki no Miko egy Mahoroba nevű faluban kezdődik, ahol az ember és a természet számára is lassan telik az idő. Himeko félénk és határozatlan, míg Chikane merész és elegáns. Ennek ellenére szeretik egymást, és semmi sem kerülhet közéjük. A két lány közös születésnapján egy baljós hang megrontja egyik barátjukat, hogy megtámadja őket, és éppen akkor, amikor az a legrosszabbnak tűnt, felébred a két lányban szunnyadó hold- és nappapnői erő, és elűzi a gonoszt. Ez azonban csak az első akadály volt. Kettejüknek most meg kell védeniük a számtalan másikat, akik veszélyeztetnék a jólétüket – még a hozzájuk legközelebb állókat is!

MEGTEKINTÉS: 1,432
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2004-10-02
STÚDIÓ: TNK
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: UraharaShop
FELTÖLTVE: 2023-03-26 04:20:07
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.