Tabi Machi Late Show

A távozások olyan pillanatok, amelyek egyszerre ébresztenek reményt és melankóliát. A Tabi Machi Late Show azt vizsgálja, hogy ezek az ambivalens érzelmek hogyan maradnak meg még sokáig az elválás egyetlen pillanatán túl is. Azuma visszaemlékezik mentorára, miközben saját tanítványát búcsúztatja; Kumeno felidézi rövid, viharos barátságát Koizumival; Yukari a lámpásfesztiválon találkozik egy régi barátjával; Sakurada pedig szeretettel emlékszik vissza a számos diákra, akikkel tanári pályafutása során találkozott. A Tabi Machi Late Show a búcsúzás és az utazás témája köré épül, és négy intim, életrajzi vignettából áll, amelyek vágyakozva vizsgálják, milyen maradandó benyomásokat hagynak egymásban az emberek.

MEGTEKINTÉS: 114
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2016-01-08
STÚDIÓ: CoMix Wave Films
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 6+
RÉSZEK: 4/4
FORDÍTÓ: AnimeDrive
FELTÖLTVE: 2023-04-02 02:03:03
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.