One Piece: Taose! Kaizoku Ganzack

One Piece: Defeat the Pirate Ganzack!

Ez a 26 perces OVA egy elég különleges extra tartalom, ugyanis még a One Piece animesorozat indulása előtt készült. Luffy szinkronhangja ekkor még nem a világszerte ismert és kedvelt Mayumi Tanaka volt, hanem a nem kevésbé híres Urara Tanako. Mindemellett csak és kizárólag VHS kazettára jelent meg az epizód, így a jelenleginél szebb videóanyag nem található.

Ami a történetet illeti: a Buggyval való összecsapást követően Luffy, Zoro és Nami egy szigetre tévednek, ahol egy rettenetes kalóz, Ganzack tartja rettegésben az ott élőket. Munkára kényszeríti őket az Ördög Tornyában, amely egyben egy hajóromboló szuperfegyver is. A szigeten élő fiatal lány, Medaka, összetalálkozik Luffyékkal, és feltett szándéka kiszabadítani az apját az ördögi kalóz markából. Természetesen ebben Luffyék is segítenek neki, hiszen információik alapján rengeteg kaja található Ganzack bandájánál...

MEGTEKINTÉS: 1,356
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1998-07-26
STÚDIÓ: Production I.G
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 6+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Naruto-Kun
FELTÖLTVE: 2023-05-10 20:22:19
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.