Tears to Tiara

A felvezetés után történetünk egy kis faluban, az Erin szigetén lakó Gael törzsnél kezdődik. Riannon és Arthur a két testvérpár, a tözsfőnök gyerekei itt élik mindennapjaikat. A Szent Birodalom hatalmának elnyomásában. Azonban Riannon vére a kulcs a Démon Király feltámasztásához, aki ezer éves álmát alussza. A birodalom félve a Démon Királytól, Arawn-tól, elküldi főpapját, hogy pecsételje le annak nyughelyét. A főpap azonban, ehelyett elrabolja Riannont és megpróbálja feltámasztani Arawnt. Atrhur és a falusiak egy része Riannon megmentésére indul, ám mire odaérnek a Démon Király felébred. Ám Riannon helyett a főpapot öli meg, és egy kis közjáték következtében Riannon még férjének is választja. Ami Arthurt egyáltalán nem teszi boldoggá, mivel a főnök lányának férje lesz az új főnök a hagyományok szerint. Végül a törzs fellázad az elnyomás ellen amit a Birodalom sem hagy szó nélkül.Hogy mit tervez Arawn, mi lesz Gael népével és milyen hatással lesz a lázadás a világra, megtudjátok, ha megnézitek a sorozatot.

MEGTEKINTÉS: 3,085
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2009-04-06
STÚDIÓ: White Fox
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 26/26
FORDÍTÓ: Guddo-Fansub
FELTÖLTVE: 2023-04-08 13:18:04
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.