Rokujouma no Shinryakusha!?

Invaders of the Rokujyoma!?

Satomi Koutarou egy középiskolás fiú, családi körülményei miatt kénytelen egy kis, hat tatamis szobába költözni, de megéri neki, mert ezért mindössze 5000 yent fizet havonta – ami, lássuk be, nem valami nagy összeg. A probléma mindössze annyi, hogy ez a szoba nem más, mint a Corona ház 106-os szobája. Még ezzel se lenne túl nagy gond, csakhogy az egyik nap, amikor hősünk a munkahelyéről megy haza (régészként dolgozik), ebben a bizonyos szobában találkozik egy szellemmel, aki nemmás, mint Higashihongan Sanae. A lány már egy ideje ott kísért a házban, és természetesen egy kicsit sem tetszik neki, hogy egy új lakót kapott az a pici szoba, ezért hát minden erejével azon van, hogy kiűzze őt onnan. De ez még korántsem a vége, sőt, még szinte csak most kezdtük. A következő meglepetés az ablakon keresztül érkezik, mégpedig egy cosplayer... nem-nem, egy mágikus lány, vagy tudjátok mit, inkább rátok bízom, Nijino Yurika személyében

MEGTEKINTÉS: 2,324
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2014-07-12
STÚDIÓ: SILVER LINK.
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 12
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Anime Center
FELTÖLTVE: 2023-04-09 16:32:04
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.