Teekyuu 4

Teekyu 4

A Teekyuu a vele azonos című manga alapján készült. 2012. október 7-től 2012. december 23-ig futott a japán televíziókban. A producerei: DAX Production és Earth Star Entertainment. Ez a sorozat az eddig 8 évadból álló Teekyuu-animének a negyedik szériája. Mint ahogy a Teekyuu egyik évadánál sem, itt sem tudunk történetről beszélni. A főszereplő négy lány: Shinjou Kanae, Takamiya Natsuno, Oshimoto Yuri és Bandou Marimo. Ők egy teniszklub tagjai, valamint barátnők. Mindegyikőjüknek megvan a saját maga furcsa tulajdonsága: például Kanae (talán) a legfiatalabb, néha ellenáll a fizika törvényeinek; Natsuno a "gazdag" szereplő; Marimo (igaz nagyon furcsa) bugyit is eszik; Yuri pedig egy különc. Természetesen ezek a "tulajdonságok" rengeteg vicces jelenetet eredményeznek. Valamint az eddig megjelent új szereplők itt is felbukkannak. A sorozat első felében a tengerparton játszódik, majd a második felében különböző témájú részek lesznek, amelyek nem nagyon függenek egymással össze. Szóval a megszokott formát láthatjuk újra. Az opening megint új, nekem tetszik, illik a sorozathoz. A grafika természetesen most sem változott. Aki szereti a Teekyuut és újabb őrültségekre vágyik, az nézze meg ezt is. Hiszen a Teekyuu egy nagyon őrült poénokkal rendelkező anime. Jó szórakozást hozzá!

MEGTEKINTÉS: 35
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2015-04-07
STÚDIÓ: Millepensee
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: NamiDa FanSub
FELTÖLTVE: 2023-04-11 02:20:19
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.