Natsume Yuujinchou Movie: Utsusemi ni Musubu

Natsume Yujin-cho the Movie: Ephemeral Bond

Takashi Natsume és szellemtársa, Madara, becenevén Nyanko, folytatják a szellemek neveinek visszaadását a Barátok Könyvéből, amelyet néhai nagymamája, Reiko Natsume adott neki. Egy nap az iskolából hazafelé menet Takashi találkozik egy Monmonbou nevű leselkedő szellemmel, aki Takashi nagymamájának emlékeit idézi fel, miután meghallotta a nevét. Takashit természetes kíváncsisága arra készteti, hogy felfedezze a titokzatos várost, ahol a nagymamája élt. Takashi barátkozik régi ismerősével, Yorie Tsumurával és Yorie fiával, Mukuóval, és egyre többet tud meg nagyanyja múltjáról. Eközben Nyanko kerülőt tesz élelemért, és egy gyanús "szellemmagra" bukkan, amely csodával határos módon egyik napról a másikra gyümölcsfává csírázik. Nyanko enged a kísértésnek, és elfogyasztja a gyümölcsöt, ami három részre osztja őt. Takashi és barátai megoldást keresnek Nyanko szorult helyzetére, és segítenek neki, miközben váratlanul újabb titkokat fedeznek fel a városról.

MEGTEKINTÉS: 545
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2018-09-29
STÚDIÓ: Shuka
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Muteki Fansub
FELTÖLTVE: 2023-04-16 22:40:52
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.