Koukyoushihen Eureka Seven

Eureka Seven

Bellforest isten háta mögötti kisvárosában él egy Renton Thurston nevű 14 éves fiú. Arra vágyik, hogy maga mögött hagyja az otthonát, és csatlakozzon a Gekkostate nevű zsoldoscsoporthoz, abban a reményben, hogy egy kis kalanddal feldobhatja hétköznapi életét. Nagyapja ragaszkodása, hogy hozzá hasonlóan szerelő legyen, és elhunyt apja örökségének nyomása között rekedve azonban Renton az egyetlen izgalmat a levegőben szétszórt Trapar hullámrészecskék meglovaglásában találja meg, ami a szörfözéshez hasonló tevékenység. Minden megváltozik, amikor Renton garázsában egy ismeretlen tárgy csapódik be, amelyről kiderül, hogy egy Fénykereső Művelet - egy robot, amely képes meglovagolni a Trapar-hullámokat -, pontosabban a Nirvash typeZERO néven ismert. Pilótája egy Eureka nevű fiatal lány, a Gekkostate tagja, aki a Nirvash tuningolását kéri. Találkozásukkal kezdetét veszi Renton elköteleződése a Gekkostate mellett, amikor Eureka mellett a Nirvash másodpilótájaként felszáll.

MEGTEKINTÉS: 3,313
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2005-04-17
STÚDIÓ: Bones
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 50/50
FORDÍTÓ: Vorian
FELTÖLTVE: 2023-04-17 00:04:44
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.