Elfen Lied: OVA

Elfen Lied: In the Passing Rain

A Speciál/Ova azzal kezdődik, hogy Kouta és Yuka befogadják Nana-t. Viszont Nana csak akkor maradhat, ha ő is végez valamilyen feladatot. De mikor észreveszi, hogy Nyuu mindenben jobb, mint ő, akkor féltékeny lesz, és elmegy a kedve mindentől, így elmegy egyet sétálni. A parton találkozik Bando-val, és megyegyeznek, hogy Nana elhozza Nyuu-t este hozzá. Yuka, Kouta és Mayu furcsának találják Nana-t a séta után. Majd egyszer csak Nana és Nyuu eltűnnek... Vajon Nana tényleg elviszi Nyuu-t Bando-hoz, hogy ő megölje őt, és vajon előkerülnek a kis dicloniusok? Vajon Nana talál magának olyan munkát, amit rendesen el tud végezni? Vajon ezután is együtt élnek majd békességben? Minden kérdésre megkapjátok a választ, ha végignézitek.

MEGTEKINTÉS: 2,477
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2005-04-21
STÚDIÓ: Arms
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: AnimeAddicts
FELTÖLTVE: 2022-04-25 17:59:09
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.