Cardcaptor Sakura

A történet a címből adódóan egy átlagos (vagy legalábbis valami olyasmi) lányról, Sakuráról szól, családjáról, ahonnan sajnos anyja idő előtt eltávozott. Sakura egy nap éppen takarítana, mikor apja (aki mellesleg történelem professzor) dolgozószobájából fura hangokat hall. Mivel egyedül van éppen otthon, nem igazán merész módon, de lemegy megnézni, mi lehet, de szerencséjére semmit nem talál ott, illetőleg majdnem semmit... Ugyanis egy polcon talál egy érdekes könyvet, és mikor előveszi, lát rajta egy zárat, ami azonban elpattan, mikor hozzáér, és kinyílik. Talál benne egy kártyát a következő felirattal: "The Windy". Ezután érdekes történések sora következik, majd meglátja Kerberost, a hatalmas szörnyet, a zár őrzőjét (aki jelenleg leginkább egy plüssfigurára emlékeztet, és igazából nagyon nem is több egyenlőre), aki elmondja, hogy éppen most szabadította ki a Clow Card-nak nevezett kártyákat, amik mágikus tulajdonságokkal rendelkeznek. A kártyákat még régen egy Clow nevezetű varázsló alkotta, akiről a történetben még többet is megtudunk. Ezután Sakurára vár a neki eleinte nem éppen tetsző feladat: összegyűjteni a kártyákat. A történet ezzel kezdődik, és garantáltan megnevettet mindenkit. A későbbiekben megismerhetjuk Sakura baráti körét, legközelebbi barátnőjét, Tomoyo-t, szerelmét :), később még "segítséget is kap kártyagyűjtési feladataihoz, a segítő is kap segítőkezet, de ez mind a történet folyamán derül k

MEGTEKINTÉS: 2,883
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1998-04-07
STÚDIÓ: Madhouse
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 6+
RÉSZEK: 70/70
FORDÍTÓ: Alimera
FELTÖLTVE: 2023-04-17 22:18:01
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.