Captain Tsubasa: Road to 2002

Captain Tsubasa

A sorozatban Tsubasa Ozora és társai karrierjének alakulását követhetjük nyomon, akik modern játékukkal világszínvonalúvá emelik a japán labdarúgást. Iskolás koruk óta nemzetközi kupaversenyeken szeretnének részt venni, amit meg is valósítanak. Először az iskolai, majd területi, végül az országos bajnokságot megnyerve kijutnak az ifi világbajnokságra. Senki nem gondolta, hogy megnyerhetik a kupát. A volt ifi csapat egyes tagjai külföldre távoznak, európai csapatokban játszanak, külföldön is elismertté teszik a japán labdarúgást. Ezzel elérik a nagy céljukat: részt vehetnek a nemzetközi kupaversenyeken.

MEGTEKINTÉS: 11,797
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2001-10-07
STÚDIÓ: Group TAC
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 52/52
FORDÍTÓ: Lizzy99
FELTÖLTVE: 2023-04-18 20:29:33
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.