Rental Magica

A mágia és a varázslatok tudománya egy olyan világ részét képezi, amelyet csak kevesen érthetnek meg igazán. Egy olyan világ, amely tele van lehetőségekkel, tudással, amely másoknak elérhetetlen; képességekkel, amelyek másoknak elképzelhetetlenek. Az embereknek pedig szükségük van segítségre, mert legyenek bármilyen erősek, vannak erők, amelyeket nem lehet egyszerű eszközökkel legyőzni. Ezért alakul egy mágusokat tömörítő szervezet, és a felügyelete alá tartozó cégek, amelyek tagjait olyan problémák kezeléséhez kérik segítségül, ahol a hagyományos módszerek már nem segítenek. Egy ilyen cég vezetéséhez még a megszokottnál is több készségre, tapasztalatra lenne szükség, mert a problémák nem átlagosak, a beosztottak sem átlagosak, és a cég széthullik, ha valaki nem tudja vezetni. De mi történik, ha egy ilyen cég vezetője pont egy olyan ember, aki nem ismeri a mágiát, nem tudja kezelni a munkatársait, és feladat közben is csak csalinak jó? Iba Itsuki pont ilyen helyzetben van, amikor az éjszaka közepén zuhogó esőben várja, hogy egy furgonban ülő társai elhúzzanak előtte, nyomukban egy kutya szellemével, amit neki kellene csapdába ejtenie. Mivel azonban a mágikus ereje egyenértékű egy szikláéval, a szellem úgy dönt, rajta fog keresztülgázolni, hogy elmeneküljön, és időközben egy jót harapjon belőle. Amikor nekiindul, el is kapja a kötelet, amit Itsuki a kezében tart, és vonszolni kezdi maga után elég nagy sebességgel. Egy másik társa a nyomukba ered rakétahajtású seprűjén, de műszaki meghibásodás miatt nem képes folytatni a versenyt... az üldözést. Szorult helyzetéből egy rivális cég elnöke menekíti ki, aki egy másik teremtmény hátán érkezve elkapja, és végleg a túlvilágra küldi a bestiát, majd egy rövid, de heves szóváltást követően elmegy, hátrahagyva őket az esőben. Itsuki is kidől a kimerültségtől, a hajnal pedig már a furgonban köszönti őket.

MEGTEKINTÉS: 2,360
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2007-10-08
STÚDIÓ: Zexcs
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 24/24
FORDÍTÓ: SakuraSensei
FELTÖLTVE: 2023-04-20 19:17:02
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.