A Boogiepop wa Warawanai finoman vizsgálja az emberi lények és az időérzékelésük közötti belső összefüggéseket, miközben a szereplők összetett kapcsolataiba, érzelmeibe, emlékeibe és múltjába mélyed. ">

Boogiepop wa Warawanai (2019)

Boogiepop and Others

A Shinyo Akadémia diáklányai között zajló csöndes beszélgetések középpontjában egy rejtélyes természetfeletti lény áll. Ez a lény Boogiepop, egy shinigami, aki a pletykák szerint a szépségük csúcsán lévő embereket gyilkolja meg, mielőtt a vonzerejük elillan. Kevesen ismerik a valódi természetét: egy őrző, aki két nyugalmi időszak között egy Touka Miyashita nevű középiskolás lány alteregójaként jelenik meg, hogy elhárítsa "a világ ellenségeit". Most azonban egy sor rejtélyes eltűnés - az iskola által csupán szökevényeknek vélt - miatt Boogiepop felébredt. De valahol az akadémián egy fenyegető lény rejtőzik, és csak a megfelelő pillanatra vár, hogy lecsapjon.

A Boogiepop wa Warawanai finoman vizsgálja az emberi lények és az időérzékelésük közötti belső összefüggéseket, miközben a szereplők összetett kapcsolataiba, érzelmeibe, emlékeibe és múltjába mélyed.

MEGTEKINTÉS: 3,381
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2019-01-04
STÚDIÓ: Madhouse
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 18/18
FORDÍTÓ: Guddo-fansub
FELTÖLTVE: 2023-04-29 00:23:18
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.