Bishoujo Senshi Sailor Moon: Sailor Stars

Sailor Moon Sailor Stars

Az R évadhoz hasonlóan a Sailor Stars is két ívre oszlik:

Az első ív (szintén töltelékanyag) megoldja a SuperS évad néhány konfliktusát, és visszatérnek a külső Senshi-k, Haruka, Michiru, Setsuna és Hotaru (aki most gyermekként született újjá).

A második arc a manga tényleges cselekménye. Usagi elbúcsúzik Mamorutól, aki Amerikába megy külföldre tanulni. Helyére érkezik a Három Fény, egy bálványtrió, amely három fiúból, Seiyából, Taikiból és Yatenből áll. Az új ellenség Galaxia, egy nő, aki az emberek csillagmagjainak begyűjtésével az egész galaxist uralni akarja. Három új Senshi jelenik meg, a Sailor Starlights, akik szintén Sailor Moon segítsége nélkül akarják megállítani Galaxiát.

MEGTEKINTÉS: 8,014
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1996-03-09
STÚDIÓ: Toei Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 34/34
FORDÍTÓ: Gerendás Zoltán
FELTÖLTVE: 2023-04-30 15:46:02
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.