Magic Kaito

Magic Kaito (Kaito Kid, Majikku Kaito, Kaitou Kid, Magic Kaitou, Detective Conan Special: Secret Birth of Kaito Kid, Kaitou Kid Tanjou no Himitsu)

Kuroba Kaito szörnyen okos, varázslatokhoz nagyon értő diák. Apja, Kuroba Touichi 8 évvel ezelőtt halt meg egy előadás közben, és azóta is őt tekinti a legnagyobbnak. A 8 évvel ezelőtti balesettel együtt a híres Fantom Tolvaj, Kaitou Kid is eltűnt, aki egy világszerte ismert tolvaj volt, ki főleg gyémántokat lopott, viszont ennyi idő elteltével ismét megjelent, Nakamori Felügyelő legnagyobb örömére, ki mindig is Kid elkapásával volt megbízva. Kuroba Kaito gyerekkori barátnője ennek a nyomozónak a lánya, Nakamori Aoko. Kaito otthon apja óriási képét megérintve aktivál egy gépezetet, mely megfordítja a képet, és egy rejtett szobába vezényli, ahol apja szalagról üzenetet hagy neki, de sajnos túl régi, és nem érti mit mond. Eme szobában rálel Kaito Kid ruhájára, és Aoko megjegyzésére, miszerint sosem tudná legyőzni Kidet, és hogy felfedje apja titkát elindul Kid öltözetében a helyszínre, ahol Kid bejelentette, hogy lopásra készül.

MEGTEKINTÉS: 2,136
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2010-04-17
STÚDIÓ: TMS Entertainment
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: wakabakashii & UraharaShop
FELTÖLTVE: 2023-05-11 22:20:21
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.