Sugar Apple Fairy Tale Part 2

A történet a Highland Királyságban játszódik, ahol a tündérek az emberek szolgálatában állnak. Itt él egy vidéki kisvárosban az Ann Halford nevű lány, akinek az édesanyja nemrég hunyt el. Ann elhatározza, hogy folytatja a családi mesterséget, és Ezüstcukormester lesz - egy különleges cukrász, aki varázslatos édességeket tud készíteni. Elindul hát a fővárosba, hogy valóra váltsa az álmát. Az odavezető út azonban veszélyekkel van teli, ezért Ann vonakodva, de kénytelen vásárolni magának egy tündér-testőrt, a nagyszájú Shall Fen Shallt, aki megvédi őt az útja során.

MEGTEKINTÉS: 86,958
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2023-07-07
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: nettA’s FanSub
FELTÖLTVE: 2023-06-19 21:36:53
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2023-11-19 22:15:06

Hát ez egy nagyon aranyos történet. Bevallom őszintén kicsit nem vagyok megelégedve a végével :/ . Valaki tud valamit, hogy esetleg lesz e 3.évad? Annak nagyon örülnék :) Ui: köszönöm szépen a fordító csapatnak, hogy lehetővé teszik hogy ilyen kalandokat élhessünk át! <3

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.