Punch Line

Miután az álarcos szuperhős, Strange Juice segítségével megszökött egy buszrablás elől, Yuuta Iridatsu lelkét elválasztva találja a testétől, és egy perverz macskaszellem, Chiranosuke gondozásában találja. Yuuta szellemként bolyong a rezidenciáján, a Korai-házban, hogy visszaszerezze testét, és megfigyelje a többi lakót: Meika Daihatsut, egy zseniális feltalálót; Mikatan Narugino, egy vidám bálvány; Ito Hikiotani, egy bezárt NEET; és Rabura Chichibu, egy spirituális médium. Miután megpillantotta Narugino alsóruházatát, Chiranosuke felfedi Yuutának, hogy exponenciálisan megerősödik, amikor meglátja a bugyit. Ha azonban meglát egy másik párt, amikor még szellem, az ereje miatt egy aszteroida a földbe csapódik, véget vetve a világnak és megöli barátait.

MEGTEKINTÉS: 3,266
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2015-04-10
STÚDIÓ: MAPPA
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: AnimeHunter
FELTÖLTVE: 2023-06-28 13:44:33
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.