Tanken Driland

Rögtön azzal kezdődik, hogy láthatjuk, amint egy fiatal lány, Mikoto-san keményen próbálkozik, hogy megvalósítsa álmát. Vadász szeretne lenni. Ebben segítségére van egy tapasztalt vadász, Bonny, aki évek óta tanítja őt. Ám Mikoto nem éppen egy átlagos lány, hanem Elua hercegnője, aki eldobná mindenét azért, hogy beteljesítse álmát. Eddig biztos ismerős a "hercegnő, aki nem szívesen hercegnő"-féle történet. Nos igen, de az edzést félbeszakítja Wallens, aki mindenhová követi Mikotót. Azért jött Mikoto után, mert a hercegnő meglógott a kastélyból engedély nélkül, amiért kap is egy kis fejmosást Cremoyától, a konzultól, aki addig, amíg a hercegnő el nem éri a megfelelő kort, irányítja Eluát. Így a hercegnő megint kap egy kis szobafogságot. Ám ő nem fog ülni, mint egy toronyba zárt hercegnő! Megint megszökik, hogy újra láthassa mesterét, Bonny-t. Ám Bonny-nak el kellett mennie... A hercegnő sem habozik tovább, elmegy megvalósítani álmát, de nem sejti, milyen veszélyes dolgok várnak rá. Rögtön útjába esik egy szörny, amint rátalál első kincsére. Ám Wallens megmenti őt annak ellenére, hogy ezzel magát is veszélybe sodorja. Összefognak és közös erővel le tudják győzni a szörnyet. Számos kaland vár még ezután rá és barátaira vadászként, miközben egyre többet tudunk meg erről a világról. Elua városát hatalmas hegyek veszik körbe, amik úgynevezett védelmet nyújtanak, de vajon mitől? Nézd meg és megtudod!

MEGTEKINTÉS: 300
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2012-07-07
STÚDIÓ: Toei Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 6+
RÉSZEK: 37/37
FORDÍTÓ: NamiDa FanSub
FELTÖLTVE: 2023-09-16 19:41:14
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.