Majimoji Rurumo

Magimoji Rurumo

Shibaki egy középiskolás fiú, akinek egyetlen érdeklődési köre a lányok és azok bugyijának meglesése, épp ezért a lányok nagyon kerülik és Pornókirálynak és perverznek hiszik, épp ezért csak fiú barátai vannak. Shibaki tagja a FHK-nak (Okkult Kutató klub), ahol a klubelnök kérésére részt vesz egy boszorkányidézésben, ahol ő a boszorkányoktól egy bugyit kíván. De nem történik semmi, ezért feladják a próbálkozást. Miután Shibaki hazamegy, egy lány bugyija várja az asztalán. Nagyon megörül neki, ám nem tart sokáig öröme. Kiderül, hogy az a bugyi nem másé, mint egy boszorkányé, név szerint Rurumoé, kinek ez volt az egyetlen bugyija, és mivel a boszorkányok tulajdona nem kerülhet emberi kézbe, na meg a kívánság ára a kívánó élete, ezért meg kell hogy ölje Shibakit. A fiú viszont kér egy kis időt, mielőtt eljönne a vég, és ezt arra akarja használni, hogy benézhessen a bugyitlan Rurumo szoknyája alá, ám ez nem sikerül neki.

MEGTEKINTÉS: 2,190
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2014-07-09
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Soul Society Team
FELTÖLTVE: 2023-07-24 17:11:53
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.