Blue Period

Blue period

Yatora Yaguchi másodéves középiskolai tanuló kiváló jegyekkel rendelkező delikvens, de nem motiválja, hogy megtalálja igazi hivatását az életben. Yatora napjait kemény munkával tölti, hogy megőrizze tudományos pozícióját, miközben éppoly ambiciózus barátaival lóg. Gondtalan viselkedése mellett azonban Yatora egyik tevékenységet sem élvezi, és szeretné, ha találna valami kielégítőbbet. Miközben Yatora szorult helyzetén töpreng, azon kapja magát, hogy Shibuya nyüzsgő táját bámulja. Mivel nem tudja kifejezni, mit érez a szokatlanul lélegzetelállító látvány miatt, felvesz egy ecsetet, remélve, hogy gondolatait vászonra közvetítik. Miután dicséretben részesült munkájáért, az érzett öröm egy útra indítja, hogy bekerüljön a rendkívül versenyképes Tokiói Művészeti Egyetemre – egy olyan iskolába, amely minden 200 jelentkezőből csak egyet fogad fel. A tehetséges társaival, a képzőművészethez való ismeret hiányával és a szülei jóváhagyásának megszerzéséért küzdő Yatora sok csapással szembesül. Abban a reményben, hogy megszerezheti választott programjában az öt rangos hely egyikét, Yatorának meg kell mutatnia, hogy a tapasztalatlansága nem határozza meg őt.

MEGTEKINTÉS: 26,294
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2021-09-25
STÚDIÓ: Seven Arcs
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: ?+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Naruto-Kun
FELTÖLTVE: 2021-10-26 20:05:20
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2023-07-26 21:33:02

imádtam , abszolút kedvenc !! <33

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.