Higashi no Eden

Eden of The East

2010. november 22-én Japánt rakétacsapás érte, egy terrorcselekmény, amely szerencsére senkinek sem ártott, és "gondatlan hétfő" néven vált ismertté. A társadalom gyorsan elfelejtette a történteket, és folytatta normális életét. Három hónappal később, érettségi útja során Amerikában, a barátságos főiskolai hallgató, Saki Morimi élete örökre megváltozik, amikor Akira Takizawa megmenti a váratlan bajtól. Takizawa vidám, de sok szempontból furcsa - teljesen meztelen, amnéziában szenved, és azt hiszi magáról, hogy terrorista. Ráadásul van egy furcsa mobiltelefonja, amely 8,2 milliárd jen digitális készpénzzel van megtöltve. Takizawa gyanús tulajdonságai ellenére Saki hamar összebarátkozik a rejtélyes fiatalemberrel. A lány tudta nélkül azonban ez egy izgalmas, halálos játszma kezdete, amelyben pénz, mobiltelefonok és a világ megmentése a tét. A Higashi no Eden Saki küzdelmének krónikája, hogy megfejtse a megmentője mögött rejlő rejtélyeket, miközben maga Takizawa hasonló mobiltelefonokkal felfegyverzett más egyénekkel és visszatérő emlékekkel küzd, amelyek felfedik lehetséges kapcsolatát a hónapokkal ezelőtti eseménnyel.

MEGTEKINTÉS: 2,166
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2009-04-10
STÚDIÓ: Production I.G
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 11/11
FORDÍTÓ: Ljkfansub
FELTÖLTVE: 2023-08-18 01:44:41
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.