Asa made Jugyou Chu!

See Me After Class

Kakinozaki Ayane tanárnő volt felelős azért, hogy az újonnan felvett diákok kollégiumi lakhatást kapjanak. Azonban egy adminisztrációs hiba miatt az amúgy fiúként született és élő Kagami Yuukit a lányos neve miatt a lánykollégiumba osztotta. A srácnak ott kell a tanévet töltenie biztosan, de úgy, hogy bajt ne okozzon ott, különben repül az iskolából. Ayane tanárnő, a hibáját orvosolandó, vállalja a srác felügyeletét a koleszban, s mindent megtesz azért, hogy a srácot ne rúgják ki… Ha kell, lánynak öltözteti, ha kell, az ágyhoz is bilincseli…

MEGTEKINTÉS: 3,118
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2012-06-23
STÚDIÓ: GoHands
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Anime Center
FELTÖLTVE: 2023-08-19 04:14:25
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.