Itsudatte Bokura no Koi wa 10 cm Datta.

Our love has always been 10 centimeters apart.

Főhőseink, név szerint Miou Aida és Haruki Serizawa a Sakuragaoka középiskola diákjai. Egy gyönyörű tavaszi napon találkoznak egymással, mely igazán sorsfordítónak ígérkezik. Bár nagyon különböznek egymástól, mégis összekapcsolja őket egy láthatatlan kötelék, melynek köszönhetően egyre több időt töltenek egymás társaságában. Sokan úgy gondolják, hogy ők bizony egy párt alkotnak, de valójában csak szoros barátság van köztük. Azonban a köztük lévő kötelék napról napra egyre erősebbé válik, míg végül már nem tudják leplezni az érzéseiket. Csak 10 centiméter van közöttük. Mindössze csak 10 centiméter, de ez a távolság áthidalhatatlannak tűnik. Beteljesül az álmuk, hogy valaha is elnyerjék szerelmük szívét? Erre a kérdésre csak egy helyen találod a választ: mily meglepő, ebben az animében..

MEGTEKINTÉS: 11,025
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2017-11-25
STÚDIÓ: Lay-duce
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 6/6
FORDÍTÓ: LordSesshoumaru
FELTÖLTVE: 2023-08-19 04:24:05
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.