Saijaku Muhai no Bahamut

Undefeated Bahamut Chronicle

Lux, az Arcadia Birodalom egykori főhercege, aki öt évvel ezelőtt elveszítette a rangját, mikor egy forradalom megbuktatta az akkori uralkodót. Hősünk a történet kezdetén – jó háremhősnek megfelelően – betéved egy leánykollégiumba, azon belül is a női zuhanyzóba, ott ráesik az éppen tisztálkodó Lisesharte Atismatára (aki mellékesen az új királyság hercegnője) és ezzel olyannyira feldühíti a lányt, hogy az kihívja Luxot egy Drag-Ride párbajra. A Drag-Ride-ok az ősidőkből származó, mágikus erővel rendelkező mechanikus páncélzatok. Lux korábban a Drag-Ride párbajok bajnokának számított, most azonban csak a ‘legyőzetlen leggyengébbként’ tartják számon, mivel soha nem hajlandó támadni a párbajok során. Ennek ellenére egyedüli fiúként felvételt nyer a lányakadémiára, amely nemesi származású leányzókat képez ki Drag-Lovagoknak.

MEGTEKINTÉS: 62,369
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2016-01-11
STÚDIÓ: Lerche
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Guddo-FanSub
FELTÖLTVE: 2021-12-02 18:45:39
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.