Tensei Shitara Slime Datta Ken

That Time I Got Reincarnated as a Slime

Főszereplőnk, Mikami Satoru ismét ezen módon kerül át egy másik világba. De ne szaladjunk előre annyira még, fontos tudni, hogy ez a személy 37 éves férfiként és szűzen vesztette életét, ami különösebben nem zavarta életében eddig. Nem élt egy érdekes vagy szociális életet. Mikor egy random rabló késsel beleszalad a hasába és elhalálozik, csak akkor gondolt bele, talán a következő életében több lánnyal is foglalkozhatna.A halálát követően tényleg átesik egy reinkarnáción, mely következtében elveszít mindent, amit eddig élete során megszerzett vagy tulajdonában volt: a mindössze két barátját, munkáját és az emberi testét is. Ez pedig azt jelenti, hogy ahol újjászületik, ott már nem ember lesz. Egyedül az emlékei maradnak meg számára. Sok minden szóba jöhet és sok mindenre volt is már példa, mivé alakulhat főszereplőnk egy ilyen helyzetben, de ezúttal egy nyálka válik belőle.

MEGTEKINTÉS: 490,314
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2018-10-02
STÚDIÓ: 8bit
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 24/24
FORDÍTÓ: Anime Center & Ricz/Ronin Factories
FELTÖLTVE: 0000-00-00 00:00:00
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.