Fairy Tail

A történet Fiore Királyságában játszódik, egy semleges országban, melyet 17 millióan laknak. Ez a mágia világa, a mágiát veszik és adják mindennap, az emberek életének szerves része és vannak, akiknek a mágia használata a foglalkozása. Ezeket az embereket nevezik varázslóknak. A varázslók különböző céhekbe tartoznak, és megbízások alapján végzik a munkájukat. Az országon belül több céh is létezik. Egy bizonyos városban, van egy bizonyos céh, egy céh, melyben már számos legenda született és továbbra is születni fog, ez a Fairy Tail. A Fairy Tailt az egyik legerősebb céhként tartják számon. Fő jellegzetessége hogy egy-egy munka végeztével mindig óriási pusztítást hagynak maguk után. A céh vezetője egy öreg ember, aki a 10 Nagy Szent Mágusok közé tartozik és igen apró termete ellenére testrészei méretét tudja változtatni. A történet főhőse, Natsu a sárkány mesterét, Igneelt keresi, aki évekkel ezelőtt nyomtalanul eltűnt. Így találkozik Lucyval, akinek egy kaland során felajánlja hogy csatlakozzon a Fairy Tailhez, mivel tudta, hogy ez az álma. Lucy természetesen igent mond, s megkezdődnek a kalandok. Lucy megismerkedik a céh többi tagjával is, köztük Gray-jel és Erzával, a történet másik két főszereplőjével, továbbá betekintést nyerhetünk küldetéseikbe, s tovább folytatódik Igneel keresése is.

MEGTEKINTÉS: 916,273
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2009-10-12
STÚDIÓ: Satelight
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 175/175
FORDÍTÓ: OldAndNew04
FELTÖLTVE: 2021-12-12 13:16:15
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2023-08-10 16:25:33

ez a kedvenc animém <3

CommentUser
2023-01-22 22:51:19

Sziasztok! Miért nincs fent az összes része a Fairy Tailnek? :)

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.