Kamisama Hajimemashita: Kako-hen

A Mikage-szentélynél éppen havazik. Nanami, Onikiri és Kotetsu éppen hócsatát vívnak, Tomoe pedig a háttérből figyeli őket, ám hirtelen összeesik és sötét sávok jelennek meg a testén. A róka ereje nélkül a szentély is kezd összeomlani, először a szentélykapu omlik le, majd fokozatosan az épület is egyre romosabbá válik. Tomoe a közelébe se engedi Nanami-t, gondolván, hogy ő Yukiji, akit látni sem akar. A nagy hűhó közepette megjelenik Mikage, a szentély előző istene és Tomoe-t egy tükörbe rejti, a lánnyal pedig közli, hogy Tomoe-t egy halálos átok sújtja (a sötét sávok is ezért jelentek meg rajta), és hogy már csak kevesebb, mint egy hete lehet hátra. Főhősnőnk, Nanami viszont nem akarja ezt, ezért többször visszautazik az időben, és megpróbál rájönni, hogyan törhetné meg az átkot. De hogy mi történik ezután? Vajon Nanami-nak sikerül-e megmentenie Tomoe-t? Kérdéseinkre választ kaphatunk, ha végig nézzük az OVA-t.

MEGTEKINTÉS: 37,375
TÍPUS: OVA
KIADÁS: 2015-08-20
STÚDIÓ: TMS Entertainment
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 4/4
FORDÍTÓ: Amori-senpai
FELTÖLTVE: 2022-01-01 20:28:37
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.