Junjou Romantica 2

Junjo Romantica 2

Misaki az egyetemi felvételijére készül, de nem éppen a legjobb eredményekkel. Annak érdekében, hogy sikeresen bejusson az általa választott iskolába, magántanár segít neki Usami-san képében. Az első találkozás Usami-sannal nem éppen olyan volt, amilyenre Misaki gondolt. A férfi ugyanis épp a fiú bátyján, Takahiro-n csimpaszkodott. Mint kiderült, a híres író, Usami szerelmes lett Takahiro-ba, de ő csak mint barát tekint rá. A történet se lenne az igazi, ha nem a főhős lenne szerelmes egy férfiba. És bizony ez nem sokáig várat magára. Takahiro ugyanis bejelenti, hogy feleségül veszi a barátnőjét, és egy munka miatt másik városba kell költöznie. Misaki ezért Usami-sanhoz költözik. Ott aztán kettejük között lassan több is lesz, mint egy ártatlan csók. Ráadásul kiderül, hogy Usami-san megszállott mackó gyűjtő, ezzel akarja visszahozni elveszett gyerekkorát. A mackókat pedig mind Suzukinak nevezte el.

MEGTEKINTÉS: 65,269
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2008-10-12
STÚDIÓ: Studio Deen
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: DarkBlade
FELTÖLTVE: 2022-01-18 18:35:16
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.