Wotaku ni Koi wa Muzukashii

Wotakoi: Love is Hard for Otaku

Miután mind a négy riasztóját átaludta, az energikus Narumi Momose azon kapja magát, hogy elkésik első munkanapjáról egy új irodában. Miközben igyekszik elérni a vonatot, megígéri magának, hogy egyik munkatársa sem fogja megtudni sötét titkát: otaku és fujoshi. Terve azonban azonnal félremegy, amikor összefut Hirotaka Nifujival, egy régi, középiskolás barátjával. Bár igyekszik megőrizni titkát azzal, hogy munka után inni invitálja őt, a borítója lepattogzik, amikor a férfi véletlenül megkérdezi, hogy részt vesz-e a közelgő Summer Comiketen. Szerencsére az egyetlen tanú – Hanako Koyanagi és Tarou Kabakura – szintén otaku. Még aznap este a pár elmegy inni, hogy utolérjék egymást a külön töltött év után. Miután Narumi panaszkodik, hogy előző barátja szakított vele, mert nem volt hajlandó randevúzni egy fujoshival, Hirotaka azt javasolja, hogy próbáljon meg randizni egy otaku társával, különösen önmagával. Ünnepélyesen megígéri, hogy mindig mellette lesz, támogatja, és segít neki farmolni a Szörnyvadász ritka cseppjeiért. A javaslattól elképedve Narumi azonnal beleegyezik. Így a két otaku randevúzni kezd, és elkezdődik az imádnivalóan kínos románc.

MEGTEKINTÉS: 64,289
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2018-04-13
STÚDIÓ: A-1 Pictures
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 11/11
FORDÍTÓ: AnimeCrasher
FELTÖLTVE: 2022-04-10 17:17:37
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.