Mairimashita! Iruma-kun

Welcome to Demon School! Iruma-kun

A tizennégy éves Iruma Suzuki egész életében sajnálatos volt, fiatalkorúsága ellenére is azért kellett dolgoznia, hogy pénzt keressen felelőtlen szülei számára. Egy nap megtudja, hogy szülei eladták Sullivan démonnak. Iruma aggodalma azonban hamarosan enyhül, mert Sullivan csupán unokát akar, kényezteti őt, és a Babyls démoniskolába járatja. Először Iruma igyekszik alacsony profilt tartani, attól félve, hogy társai felfedezik, hogy ember. Sajnos ez végül nehezebb, mint várta. Kiderült, hogy maga Sullivan az iskola elnöke, és mindenki arra számít, hogy ő lesz a következő Démonkirály! Iruma azonnal felháborító helyzetbe kerül, amikor az egész iskola előtt tiltott varázslatot kell skandálnia. Ezzel Iruma azonnal olyan hírnevet szerez, amelyet nem akar. Ennek ellenére bizonytalanabb körülmények közé kerül.

MEGTEKINTÉS: 127,340
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2019-10-05
STÚDIÓ: Bandai Namco Pictures
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 23/23
FORDÍTÓ: Muteki Fansub
FELTÖLTVE: 2022-04-16 17:45:57
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.