Isekai no Seikishi Monogatari

Tenchi Muyo! War on Geminar

Magáról a történetről elég nehéz spoiler nélkül írni, ugyanis ennyi stílus ötvözését már régen láttam animében. Megtalálható benne többféle, a politikai összeesküvéstől egészen a legjobb fanservice-ig. Történetünk főhőse Masaki Kenshi, egy 14-15 éves japán fiú, aki egy alternatív világban köt ki, miután megidézik őt. Ahhoz, hogy hazajuttassák, elvárják tőle, hogy egy Lashara Aasu nevű frissen koronázott hercegnőt megöljön. Ez viszont nem sikerül, és végül pár fordulat után Lashara-sama szolgája lesz, neki és társainak segítve a későbbiekben a sorozat alatt. Kenshi egy olyan világba csöppent, ahol elég törékeny a béke, azt pedig úgy tartják fenn az országok, hogy hadsereg helyett Seikijin nevű biorobotokat használnak. Mindegyik országnak megvan, hogy mennyi ilyen Seikijinje lehet. A Seikijineknek persze mesterekre is szükségük van, akiket Seikishiknek hívnak. Miután Kenshi Lashara mellett marad, az egyház földjére mennek, ahol a leendő Seikishiket tanítják. Legelőször csak kisegít itt, de mivel nagyon talpraesett, ügyes, egyre több feladatot kap és kivívja majdnem mindenki elismerését. A későbbiekben fény derül magára a történet fő irányára is, vagyis hogy az úgymond rossz erők miért is támadtak Lasharára, miért támadják meg az iskolát, országokat és mi is az igazi céljuk. Mivel OVA-val van dolgunk, melynek minden része 45-50 perces, így rengeteg dolog történik a történet fő vonalán kívül is. Ilyen a megszokott szerelmi sokszögek, féltékenység, árulás, rengeteg fanservice, mely inkább a férfinézőket célozza meg. A grafika nekem nagyon tetszett, az animéhez illik, és szintúgy vagyok a zenékkel is. Maga a sorozat nekem nagyon elnyerte a tetszésemet, nem csak azért mert rengeteg stílust, dolgot kevertek össze, ezzel is ügyelve arra, hogy mindenki találjon magának tetsző elemeket benne, hanem azért is, mert szerintem, nagyon jóra, szórakoztatóra és érdekesre sikerült az egész. Egy próbát megér, és ha az első rész tetszett valakinek, nyugodtan folytassa, nem fog csalódni.

MEGTEKINTÉS: 24,039
TÍPUS: OVA
KIADÁS: 2009-05-22
STÚDIÓ: AIC Spirits
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: Premox
FELTÖLTVE: 2022-06-05 22:07:25
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.