Momochi-san Chi no Ayakashi Ouji

The Demon Prince of Momochi House

Az árvaházban felnőtt Momochi Himari 16 évesen megörökli a saját nevével fémjelzett Momochi Házat, az egyetlen hagyatékot a néhai családja után. Elhatározza, hogy a házat övező kísértethistóriák ellenére ellátogat az új otthonába, ahol megismerkedik annak kéretlen lakóival: Nanamori Aoival, valamint a fiú két társával, Isével és Yukarival, akik mind figyelmeztetik, hogy azonnal hagyja el a házat, mielőtt az ártó szellemek az életére törnek. Mint kiderül, a ház épp az emberi és a szellemi világ határán fekszik, és bár Himari lenne az átjáró őrzője, ezt a tisztséget jelenleg Aoi tölti be, aki emiatt sohasem hagyhatja el a házat, és még a létezését is kitörölték az emberek emlékezetéből. Himari megfogadja, hogy segít a fiúnak megtörni az átkot, majd maga is beköltözik a Momochi Házba.

MEGTEKINTÉS: 40,646
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-01-06
STÚDIÓ: Drive
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: nettA FanSub
FELTÖLTVE: 2024-01-09 16:20:48
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-02-26 01:15:43

Csak szólok hogy mindent kapkodva csinálnak meg sok sorozat nincs befejezve egyet elkezdenek És már másikba fognak bele ez így nem jó én nem haragszok senki re sem csak így nincs kialakítva egy rendszer.

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.