Ichiban Ushiro no Daimaou

Demon King Daimao

Akuto Sai arról álmodik, hogy jóra változtatja a világot, ezért átiratkozik a Constant Mágikus Akadémiára, ahol összebarátkozik az erényes nindzsa klán egyik tagjával, Junko Hattori-val. Az akadémiára menet megfogadják, hogy együtt jobbá teszik a világot, azonban megérkezésekor a helyzet hirtelen rosszra fordul - megjósolták, hogy ő lesz a Démonkirály!

Ahogy a végzetének híre elterjed, az iskola félni kezd tőle, és Junko bizalma is megingott benne. Miközben Akuto eltökélt szándéka, hogy nem hagyja, hogy a megjósolt jövője irányítsa a sorsát, úgy tűnik, hogy minden, amit mond és tesz, csak azt a tényt erősíti, hogy a végzete szerint ő lesz a Démonkirály. Ráadásul egy gyönyörű lányokból álló hárem veszi körül, akiknek mind saját tervei vannak vele, kezdve attól, hogy igazságot szolgáltatnak neki, egészen addig, hogy egyszerűen csak szerelemmel árasztják el. Újonnan felébredt erejével Akutónak meg kell birkóznia a szerencsétlenségek folyamatosan növekvő listájával, és harcolnia kell azért, hogy bebizonyítsa, sorsa nincs kőbe vésve.

MEGTEKINTÉS: 22,458
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2010-04-03
STÚDIÓ: Artland
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: AnimeAddicts
FELTÖLTVE: 2024-01-21 22:13:51
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.