58,143

FUT

Ninja Kamui

Joe Higan egy nukenin - egy volt nindzsa, aki megszökött a klánjából, és családjával együtt Amerikában, vidéken bujkál erőszakos múltja elől. Egy éjjel rajtaüt egy csapat bérgyilkos, akik egykori szervezetéből érkeztek, és véres megtorlást hajtanak végre Joe és családja ellen, amiért elárulták ősi kódexüket. A látszólagos "halálából" feltámadó Joe korábbi önmagaként - Kamui nindzsaként - fog újra felbukkanni, hogy megbosszulja családját és barátait. Kamui egy 21. századi nindzsa, egy árnyékos anakronizmus, aki brutális kifinomultsággal veti össze ősi képességeit a high-tech fegyverekkel. Kiképzett bérgyilkosokkal, harci kiborgokkal és rivális nindzsákkal kell megküzdenie, hogy megbuktassa azt a klánt, amely őt létrehozta.

MEGTEKINTÉS: 58,143
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-02-11
STÚDIÓ: E&H Production
STÁTUSZ: Fut
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 9/12
FORDÍTÓ: AkioFansub
FELTÖLTVE: 2024-02-14 20:38:03
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-02-15 20:46:21

Azt a K....a eget nagyon jó anime alig várom a többi részt is na végre valami jó animét láthatók megint.

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.