Toshokan Sensou: Kakumei no Tsubasa

Library Wars: The Wings of Revolution

Egy terrortámadást követően, amelynek során egy helikopter egy atomerőműbe zuhant, a japán kormány törvényt fogad el a Média Javító Bizottság (MBC) hatáskörének kiterjesztéséről. Mivel tudja, hogy az MBC célpontja Kurato Touma író lesz, mivel egyik regénye és a terroristák akciói között hasonlóság van, Maki Orikuchi újságíró megkéri a Könyvtárvédelmi Erőt (LDF), hogy legyenek a testőrei. Eközben az LDF felsőbb vezetői arra készülnek, hogy vádat emelnek az MBC ellen azzal az indokkal, hogy új hatáskörének egyes részei alkotmányellenesek. Mivel maga a média javításáról szóló törvény létezése is veszélybe kerül, a Könyvtári Munkacsoport tagjainak el kell igazodniuk mind a virágzó kapcsolataik, mind pedig a bizonytalan politikai helyzetük között, amelyben találják magukat.

MEGTEKINTÉS: 182
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2012-06-16
STÚDIÓ: Production I.G
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: UraharaShop
FELTÖLTVE: 2024-03-13 20:50:13
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.