Chobits

Amikor a számítógépek kezdenek úgy kinézni, mint az emberek, vajon a szerelem megmaradhat-e ugyanannak? Hideki Motosuwa egy fiatal vidéki fiú, aki keményen tanul, hogy bejusson a főiskolára. Mivel szegény családból származik, alig tudja kifizetni a költségeket, nemhogy a legújabb divathóbortot: Persocomok, személyi számítógépek, amelyek pontosan úgy néznek ki, mint az emberek. Egy este hazafelé sétálva talál egy elhagyott Persocomot. Miután hazaviszi és sikerül aktiválnia, úgy tűnik, hogy hibás, mivel csak egy szót tud mondani: "Chii", ami végül a neve lesz. A többi Persocomtól eltérően azonban Chii nem tud információkat letölteni a merevlemezére, ezért Hideki úgy dönt, hogy a régi módszerrel tanítja meg a világra, miközben tanul a főiskolai felvételi vizsgáira. Hideki a barátaival együtt megpróbálja megfejteni Chii rejtélyét, aki lehet, hogy egy "Chobit", egy városi legenda a különleges egységekről, amelyek valódi emberi érzelmekkel és gondolatokkal rendelkeznek, és szeretik a gazdájukat. De vajon virágozhat-e románc egy Persocom és egy ember között?

MEGTEKINTÉS: 2,064
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2002-04-03
STÚDIÓ: Madhouse
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 28/28
FORDÍTÓ: AnimeAddicts
FELTÖLTVE: 2024-03-29 23:14:05
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.