Mushishi Zoku Shou 2nd Season

Mushi-shi: Next Passage Part 2

A Mushishi 2 évadjának második fele. A Mushi néven ismert kísérteties, ősi lények továbbra is rejtélyes változásokat okoznak az emberek életében. Az utazó Mushishi, Ginko kitartóan próbálja helyrehozni a furcsa és nyugtalanító helyzeteket, amelyekkel találkozik. Az időhurok, az élő árnyékok és a telepátia a Mushi beavatkozásának nyilvánvaló hatásai közé tartoznak, de a finomabb tünetek, amelyek észrevétele csak évek múlva válik nyilvánvalóvá, szintén aggodalmat keltenek Ginko fejében, miközben faluról falura jár. A körülmények miatt Ginko döntőbíróvá vált, aki meghatározza, hogy mely Mushi-k áldás és melyek átkok. De a vonalak, amelyeket igyekszik meghúzni, szubjektívek. Egyes páciensei inkább addig gyakorolnák új erejüket, amíg teljesen fel nem emésztik őket; mások kétségbeesetten igyekeznek megszabadulni a csapásoktól, amelyek valójában az életüket védik a pusztulástól. Akik Mushival keresztezik az útjukat, meg kell tanulniuk elfogadni tetteik lehetetlennek tűnő következményeit, és olyan sebeket kell begyógyítaniuk, amelyekről nem is tudták, hogy megvannak. Ellenkező esetben azt kockáztatják, hogy felfoghatatlan sors vár rájuk.

MEGTEKINTÉS: 293
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2014-10-19
STÚDIÓ: Artland
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 10/10
FORDÍTÓ: AnimeAddicts & Namida Fansub
FELTÖLTVE: 2024-03-31 21:27:53
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.